Офис на рекламна агенция АТЕРА

частично проектиране за зона за отдел креативен

Чудесен старт на 2016 та. Офис е любима тема и се радваме че с това започваме годината.

Задание, зона за кретивния отдел на агенцията, тук дизайнерите ще творят история в рекламата. Нека им помогнем да се чувстват по добре.

3 работни места, зона за разговори с клиенти и място за снимки на малки продукти.

Решихме да запазим текущото осветление но да променим изцяло визията. Специално разработих система лавици за по голяма свобода при организация на работните места.

Акцент в интериора ще е ниска масичка инспирирана от класическата маса икона на Нагучи.

информация за проекта:

  • проект: част от офис на рекламна аганция. Зона предвидена за творческият отдел на акенцията.
  • дизайн: Петьо Денев
  • Етап: Интериорен дизайн, предстои реализация
  • Квадратрура: 40 м2